کمتر از 20 درصد مردم رشت محلات این شهر را می شناسند
به گزارش وبلاگ خطاطی، محمد علی ثابت قدم در نشست خبری که با اصحاب رسانه و در تشریح برنامه های هفته رشت برگزار گشت، اظهار کرد: برای اجرای مولفه های اقتصاد مقاومتی و استقلال مالی باید از هر عنصری که می تواند تحقق این هدف را به نتیجه برساند استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ایجاد حس دلبستگی و تعلق در بین شهروندان مستلزم بالابردن سطح درآمد پایدار آنان است تاکید نمود: توسعه گردشگری که باعث ایجاد اشتغال پایدار می گردد، به دلیل بالابردن سطح سرانه درآمد شهروندان، یکی از مهمترین راهکارهای ایجاد حس تعلق در بین شهروندان محسوب می گردد.
شهردار رشت با اشاره به نبود شناخت کافی شهروندان از شهر رشت توضیح داد: متاسفانه تنها کمتر از 20 درصد مردم رشت نام 55 محله شهر و محدوده آنها را می شناسند که این امر باعث شده تا برخلاف پیشینه غنی فرهنگی، تاریخی و اجتماعی در این شهر، میزان حس تعلق در بین شهروندان بسیار کم باشد.
ثابت قدم با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی، تاریخی و اجتماعی موجود در رشت اضافه کرد: هنر مدیریت شهری استفاده از پیشینه شهر در راستای دستیابی به اهداف جدید و توسعه محور است.
وی توضیح داد: توسعه گردشگری، هویت بخشی به محلات، زمینه سازی برای حضور فعال سرمایه گذاران بحش خصوصی در پروژه های مختلف و برندسازی برای شهر از مهمترین راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار و افزایش سطح درآمد شهروندان است.
شهردار رشت در ادامه با اشاره به برگزاری هفته رشت تاکید نمود: برگزاری این هفته ظرفیتی است که به وسیله آن می توان امیدوار بود که پیشرفت و توسعه شهری را شاهد بوده و از این شرایط برای مالی پایدار حداکثر استفاده را ببریم.
منبع: خبرگزاری مهر