برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!

به گزارش وبلاگ خطاطی، یک تحقیق فرانسوی نشان می دهد که خوابیدن در رختخواب، که معمولاً در موارد کمردرد حاد به وسیله پزشک تجویز می گردد، اثر نامطلوبی بر پیشرفت آسیب های کمر خواهد داشت.

برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!

برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!

یک تحقیق فرانسوی نشان می دهد که خوابیدن در رختخواب، که معمولاً در موارد کمردرد حاد به وسیله پزشک تجویز می گردد، اثر نامطلوبی بر پیشرفت آسیب های کمر خواهد داشت.

کمردرد حاد: از جایتان بلند شوید!

در واقع این کار، می تواند مزمن شدن درد را با خود به همراه بیاورد.

کمردرد، دردی است که از بالای کمر تا سطح مهره های پشت کمر جا گیر می گردد و شیوع زیادی در جوامع صنعتی پیدا نموده و تبدیل به مسئله ای جدی شده است. کمر درد حاد، که لومباگو هم نامیده می گردد و محدودۀ اطراف کلیه ها را در برمی گیرد، یک انسداد کمری دردناک است که به واسطۀ آسیب به دیسک بروز پیدا می نماید. در ابتدا بسیار شدید است، با انجام فعالیت، برخورد و یا حرکتی اشتباه، فرد می تواند صدای طرق طروق را از این ناحیه بشنود. درد واقعاً شدید است، اما گاهی اوقات خیلی وحشتناک تر می گردد. تا امروز، پزشکان برای تسکین این دردها، خوابیدن در تخت خواب را برای چند روز و قبل از آغاز مجدد و تدریجی یک فعالیت عادی توصیه می نمایند. اما تحقیقی که اخیراً در فرانسه بنابر تجربیات پزشکان عمومی اجرا شده است، عکس این مطلب را نشان می دهد.

تحقیق اجرا شده در پزشکی عمومی

کمردرد یکی ار دلایل مراجعه های متعدد به پزشکان عمومی است. به همین دلیل محققان فرانسوی تحقیقات شان را بنابر نظر حدود 2000 پزشک عمومی انجام داده اند تا اطلاعاتی دربارۀ تجویز استراحت در تختخواب جمع آوری نمایند. هر پزشک عمومی باید در زمان تحقیق، ظرف کمتر از سه روز، وجود سه تن از اولین بیمارانش را که از کمردرد رنج می برند را در پرسش نامه قید کند؛ این نوع کمردرد، کمردردهای شدیدی هستند که درد در پاها پخش نمی شوند، و هیچ نشانۀ عصبی یا اثری از یک تومور یا عفونت دیده نمی گردد. در کل، از میان 5355 بیمار 18 تا 55 ساله (با میانگین سنی 40 سال) که در این تحقیق نامشان ضمیمه شده، در واقع بیش از نصف شان ، دچار چندین نوع از دردهای کمر بوده اند.

فعالیت شغلی و شرایط محیطی

فعالیت حرفه ای یکی از مواردی است که به اسم عامل ایجاد کمردر فرض شده است، از آن جمله می توان به شرایط نادرست تنه (42%)، فعالیت های اجرا شده (32%) و تنش های شدید عضلانی (18%) اشاره نمود. با این حال، نیمی از بیماران هیچ شکایتی از شرایط کاری شان نداشته اند. در خصوص شرایط پدیدآورندۀ کمر درد هم پزشکان فعالیت خانگی (39%)، حوادث شغلی (22%) و انجام حرکات ورزشی (16%) را قید نموده اند. برای مکانیسم آغاز کمردرد هم عوامل مختلفی ذکر شده اند، از جمله: یک حرکت سنگین بدون آمادگی قبلی(32%)، بلند کردن بار سنگین (32%)، سعی و کوشش مداوم برای انجام کاری مثل هل دادن یا کشیدن چیزی (20%) و سقوط یا جراحت (8%).

خطر مزمن شدن

یه طور میانگین به 28% بیماران، 4.4 روز خوابیدن در تختخواب تجویز شده است. پزشکان درصد بسیار بالاتری از کمردرد مزمن را بین این افراد در مقایسه با کسانی که استراحت ننموده اند و فقط دارو مصرف نموده اند، ثبت نموده اند. وانگهی، پیشرفت کمردرد رشد بسیار بیشتری را در بین کسانی که در رختخواب استراحت نموده اند، نشان می دهد.

نتیجه گیری: در موارد کمردرد حاد و نه چندان پیچیده، توانایی فوری در از سر گیری حرکات بسیار مهم است. برترین کار استفاده از درمان های دارویی بر پایۀ داروهای مسکن و ضد التهاب است که آغاز مجدد حرکات را بسیار آسان می نمایند.

منبع: سیمرغ

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : hasantaleb

منبع: راسخون

به "برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای خواندن این مطلب باید از جایتان بلند شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید