سفیر سوریه: آمریکا، دزدِ نفت است

به گزارش وبلاگ خطاطی، سفیر سوریه در روسیه ضمن اعلام اینکه آمریکا در حال سرقت نفت در شمال شرقی این کشور است، شرح داد، با آزادسازی مناطق نفتی شرایط اقتصادی سوریه بهبود پیدا خواهد کرد.

سفیر سوریه: آمریکا، دزدِ نفت است

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ خطاطی، ریاض حداد سفیر سوریه در روسیه امروز (پنجشنبه) بیان نمود، آمریکا بر تمام چاه های نفت سوریه در شمال شرقی این کشور مسلط شده و نفت آن را می دزدد.

وی به شبکه روسیا 24 گفت: آزادسازی این مناطق نفتی از اشغالگری آمریکا به احیای اقتصاد سوریه و بهبود شرایط کشور کمک می کند.

در همین زمینه خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از منابع رسمی سوریه و منابع وابسته به عشایر درحسکه بیان نمود، آمریکا بر اراضی دولت سوریه مسلط شده تا سیطره خود بر تأسیسات نفتی در منطقه را افزایش دهد.

این خبرگزاری اضافه کرد، بیشترین تجهیزاتی که آمریکا در سوریه به کار گرفته بر پایگاه نفتی العمر در دیر الزور و پایگاه القصرک در الحسکه متمرکز است و ارتش آمریکا دنبال توسعه این دو پایگاه با تجهیزات نظامی است.

منابع خبری چهارشنبه (دیروز) بیان نمودند، در راستای اجرای سیاست های ایالات متحده آمریکا مبنی بر سرقت نفت سوریه، شبه نظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه -که وابسته به واشنگتن هستند- چپاول نفتی این کشور را مجددا آغاز کرده اند (جزئیات بیشتر).

میلز کاگینز سخنگوی رسمی ائتلاف آمریکا هم امروز ادعا کرد که نیروهای این ائتلاف برای محافظت از تاسیسات نفتی سوریه و مبارزه با داعش در این کشور و عراق حضور دارند.

منبع: خبرگزاری فارس

به "سفیر سوریه: آمریکا، دزدِ نفت است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفیر سوریه: آمریکا، دزدِ نفت است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید