طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

به گزارش وبلاگ خطاطی، کباب انگشتی آبدار یک نوع کباب تابه ای خوشمزه با طعمی مشابه کباب کوبیده و گزینه ای مناسب برای شام است. این غذای خوش عطر و طعم را با نان یا برنج می توانید سرو نمایید.

طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

کباب انگشتی آبدار یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می گردد، یکی از غذاهایی است که می توانید برای ناهار یا شام آماده کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب انگشتی آبدار را با هم بخوانیم.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

  • گوشت 400 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری 3 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
  • ماست 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 2 عدد
  • فلفل قرمز تند 2 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه کباب انگشتی آبدار

مرحله اول

برای تهیه کباب انگشتی آبدار خوشمزه ابتدای کار گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس گوشت را چرخ کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را به صورت ریز رنده کنید و درون کاسه حاوی گوشت چرخ نموده بریزید. پوست سیر را جدا و رنده کنید و به گوشت چرخ نموده اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه تخم مرغ و ماست درون کاسه حاوی گوشت چرخ نموده بریزید و با دست خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مایه کباب را مجددا ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس مقداری از مایه کباب را بردارید و در دست به شکل بیضی نسبتا بلند فرم دهید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه دهید روغن گرم گردد. سپس کباب ها را درون تابه قرار دهید و کاملا سرخ کنید. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع بریزید، روی حرارت قرار دهید و رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید.

مرحله ششم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا کاملا سرخ و رنگ آن باز گردد. مقداری آب درون رب گوجه فرنگی اضافه کنید، سپس اجازه دهید جوش بیاید و کباب ها را درون سس بریزید.

مرحله هفتم

در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا کنید و بشویید و به 4 قسمت تقسیم نمایید، سپس درون قابلمه بریزید. در ادامه فلفل دلمه ای را بشویید، سپس دانه های آن را خارج کنید و به صورت درشت خرد نمایید.

مرحله هشتم

حالا فلفل تند را به همراه گوجه فرنگی بشویید، سپس فلفل را به مقدار بند انگشت خرد کنید. در ادامه پوست گوجه فرنگی را جدا و به 4 قسمت تقسیم نمایید. گوجه فرنگی را به همراه فلفل و فلفل دلمه ای درون سس بریزید.

مرحله نهم

اجازه دهید کباب انگشتی روی حرارت ملایم بماند تا کاملا بپزد و جا بیفتد. وقتی سبزیجات کاملا پختند، خوراک کباب را درون ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس با پلو زعفرانی سرو کنید. اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید ته چین گوشت قلقلی و بادمجان خوشمزه را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی دسر بیسکویتی ساده در 30 دقیقه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه کباب انگشتی آبدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب انگشتی آبدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید