معرفی غذاهای بلژیکی

به گزارش وبلاگ خطاطی، غذاهای بلژیکی با ترکیبی از غذاها و دستورپخت های راحت و خوشمزه تمام ذائقه ها را پوشش می دهد و سفر شما را لذیذ مورد پسند می نماید. بهترین غذاهای بلژیکی را که باید امتحان کنید، می توانید در اینجا پیدا کنید. در کامنت پیشنهاد خودتان را با مجله گردشگری خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

معرفی غذاهای بلژیکی

برترین غذاهای بلژیکی

استوفل های کربونید فلامندئور Carbonadeflamandeor stooflees

این استیک ترش و شیرین به همراه خورش (استوفیول یا استو وریج) دستورپخت های متفاوت بسیار زیادی دارد که خانواده ها دستورپخت مخصوص به خود را از نسلی به نسل دیگر انتقال می دهند. بیشتر آنها شامل گوشت گاو، ماء الشعیر غنی تیره، نان، پیاز، نمک، فلفل، سبزی هاییی مانند آویشن و ادویه هستند. مواد دیگر آن شامل هویج ، قارچ ، بیکن یا همان گوشت نمک زده خوک، صدف و حتی شکلات تلخ است! خواباندن طولانی مدت گوشت در آب نمک حاوی ادویه و سرکه، قبل از پخت، برای مزه دار کردن گوشت بسیار مهم است. این غذا معمولاً با سیب زمینی سرخ شده، سیب زمینی آب پز، نودل، سالاد یا سبزیجات سبز سرو می گردد. سیستم حمل و نقل بلژیک

سول مینیر Sole meunière

یکی از غذاهای بلژیکی ماهی سنتی بلژیک، سول مینیر است، بخش دوم این نام به معنای در راه همسر میلر ترجمه می گردد.که سول مینیر در آرد حاوی چاشنی غلتانده شده و سپس در میزان کمی کره سرخ می گردد. آب لیمو و میزانی جعفری خرد شده به آن اضافه می گردد تا سسی کره ای غنی به رنگ قهوه ای ساخته گردد. ماهی با سیب زمینی سرو می گردد: سیب زمینی سرخ شده ، آب پز یا پوره شده. این غذا در فرانسه نیز محبوبیت زیادی دارد.

ژامبون و گراتین کاسنی Ham and endive gratin

شاید این مورد را در لیست رستوران های ستاره دار میشل پیدا نکنید، اما گگریدینیرد ویتلوف gegratineerde witloof/ چیکون آ گراتین، یک غذای محبوب و راحت است که در بسیاری از خانه های بلژیکی سرو می گردد. این غذا دارای طعم و مزه تند است و در پیش غذاها بعنوان اشتها آور، و بعلاوه در سوپ ها ، سالاد ها و غذاهای اصلی به طور یکسان مورد استفاده قرار می گیرد. ژامبون و گراتین کاسنی، نوعی غذا است که سبزی را با نوعی پنیر منطقه ای و نوعی ژامبون آب پز، ترکیب می نماید و به طور سنتی با پوره سیب زمینی سرو می گردد. شهرهای معروف بلزیک

فیلت آمریکا Filet Americain

اگر هوس یک استیک آبدار نموده اید، این غذا را سفارش ندهید. فیلت آمریکایی، نوعی گوشت خام خرد شده گاو است که برخلاف استیک فرانسوی تارتر بصورت سرد سرو می گردد. به این گوشت (که باید بسیار نازک باشد)، ادویه های متنوعی اضافه می گردد. چاشنی های مختلفی که به گوشت گاو اضافه می گردد تا حسابی آن را مزه دار کند، شامل این موارد است: پیاز خام یا ترشی پیاز، زرده تخم مرغ، وورسسترشایر یا سس طبسکو، سس گوجه فرنگی، خردل، جعفری، نمک، فلفل و روغن. شما می توانید به عنوان یک غذای اصلی، به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو کنید. کارناوال های بلژیک

استو امپ Stoemp

یکی از غذاهای بلژیکی که راحت، خالص و ساده استو امپ است. استو امپ یک غذای معمولی در بروکسل است که از پوره سیب زمینی مخلوط با پوره سایر سبزیجات تهیه شده است. این غذا به طور سنتی شامل کاسنی، کلم، پیاز، هویج، شلغم، اسفناج و سبزیجات است. گاهی اوقات خامه یا شیر نیز به این مخلوط اضافه می گردد. این غذا تا حدودی شبیه به بابل و اسکویک انگلیسی و یا هش آمریکایی است. این غذا را می توان در یک غروب زمستانی خاکستری با بیکن، سوسیس، بیف گاو یا میزانی باودینبلانس(سوسیس سرخ شده ساخته شده از گوشت خوک بدون خون) یا نوآر (سوسیس سیاه) میل کنید. خرید بلیط تهران بروکسل

منبع: مجله دور و نزدیک

به "معرفی غذاهای بلژیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذاهای بلژیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید