نوشیدنی ای از دل هسته های خرما

به گزارش وبلاگ خطاطی، قهوه خرما نوشیدنی ای تهیه شده از هسته های به ظاهر دور ریختنی خرما است که جمعی از بانوان بافقی به صورت سنتی آن را فراوری می نمایند.

نوشیدنی ای از دل هسته های خرما

خلیلی کارشناس صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی بافق گفت: در بافق حدود 20 نفر از بانوان به این فعالیت مشغول هستند که به صورت خانگی و سنتی به فراوری قهوه خرما می پردازند.

به گفته او در صورت حل مسئله صدور مجوز به عنوان اشتغال خانگی در این زمینه، این فعالیت، عایدی زایی خوبی برای بانوان شهرستان به همراه دارد.

حسن درندی معاون جهاد کشاورزی بافق گفت: با توجه به اینکه حدود 2 هزار هکتار از اراضی بافق، به کشت خرما اختصاص دارد، فراوری قهوه از هسته خرما می تواند باعث اشتغالزایی در این شهرستان گردد.

او گفت: درصورتی که متقاضیان در این زمینه، مجوز های مربوط به بهداشت آن را کسب نمایند، از این فعالیت در قالب محصولات به دست آمده از فرآوری خرما حمایت می گردد.

فاطمه جمالی کارشناس تغذیه از خواص این قهوه گفت: هسته های خرما باعث بهبود سیستم ایمنی، تنظیم قندخون و پیشگیری از دیابت و پاکسازی دستگاه گوارش می گردد.

به گفته او کلسیم موجود در آن برای عضلات واستخوان ها مفید است و برای التیام زخم و سنگ کلیه نیز کاربرد دارد.

جمالی گفت: باتوجه به نداشتن کافئین جایگزین خوبی برای قهوه است و مناسب برای افرادی است که ممنوعیت مصرف کافئین دارند.

وبلاگ خطاطی یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "نوشیدنی ای از دل هسته های خرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نوشیدنی ای از دل هسته های خرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید