آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ خطاطی، خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و سفیده تخم مرغ و سرخ کردن آن در روغن درست می گردد. خاگینه، یکی از قدیمی ترین دسرهای و میان وعده های سنتی ایرانی است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. آرد و تخم مرغ از مواد اصلی تشکیل دهنده خاگینه هستند.

آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ خطاطی، بعضی افراد، خاستگاه خاگینه را به منطقه آذربایجان نسبت می دهند؛ اما باید بدانید که خاگینه منتسب به منطقه خاصی نیست و در همه شهرهای ایران با روش های مختلف و مواد اولیه متنوع در دو نوع شیرین و غیرشیرین درست می گردد.

خاگینه، گزینه ای مناسب برای سرو در وعده صبحانه، عصرانه یا حتی یک شام سبک است. شما همچنین می توانید خاگینه را به عنوان یک دسر مجلسی در سفره های مهمانی خود قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه:

5 عدد تخم مرغ

6 قاشق غذا خوری آرد

5 قاشق غذا خوری ماست

2 پیمانه شکر

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

روغن مایع به مقدار لازم

زعفران دم نموده به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت خاگینه:

1. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و ماست را به آن ها اضافه کنید. ماست و تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس بیکینگ پودر و آرد را در کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

2. مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ گردد. شعله گاز را کم کنید و یک شعله پخش کن، زیر تابه قرار دهید. مایه خاگینه را در تابه بریزید و درب آن را ببندید تا خاگینه برای حدود 20 دقیقه بپزد و یک طرف آن سرخ گردد. سپس خاگینه را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد.

3. خاگینه را از تابه بیرون بیاورید و آن را به اندازه های دلخواه برش بزنید.

4. آماده سازی شربت خاگینه: دو پیمانه آب، دو پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران دم نموده را در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا شکر در آب حل گردد و شربت شما کمی غلیظ گردد. پس از چند جوش، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک گردد.

5. شربت سرد را روی خاگینه گرم بریزید و خاگینه را همراه با چای، قهوه یا بستنی سرو کنید.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

به "آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با یک غذای ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید