طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

به گزارش وبلاگ خطاطی، فصل آلبالو، میوه مجذوب کننده و پرطرفدار رسیده و حالا خلاقیت ها برای استفاده از این میوه تابستانی بالا رفته. شربت آلبالو یکی از خلاقیت های پرطرفدار با استفاده از این میوه است و شما را از گرمازدگی در فصل تابستان نجات می دهد.

طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو:

  • آلبالو یک کلیو
  • شکر یک کیلو و نیم
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت شربت آلبالو:

1. ابتدا آلبالوها را به خوبی بشویید و هسته آنها را جدا کنید.

2. در قدم بعدی در ظرفی جداگانه به آلبالوها شکر بزنید و اجازه دهید، چند ساعت در یخچال بمانند.

3. آلبالو به همراه شکر باید به مدت حداقل 12 ساعت و حداکثر 48 ساعت در یخچال بماند.

4. پس از گذشت این مدت، یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید.

5. حالا صبر کنید تا محتویات قابلمه جوش بیاید و در این حین گاهی آلبالوها را بهم بزنید تا شکر کاملا حل گردد و در این مرحله وانیل را اضافه کنید.

6. در این مرحله توجه داشته باشید، کف ایجاد شده بر روی شربت را بگیرید و اجازه دهید 5 الی 10 دقیقه دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلیظ گردد.

7. در مرحله آخر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و توجه داشته باشید، شربت آلبالو را تا وقتی که گرم است باید از صافی رد کنید.

فوت و فن ها:

1. سعی کنید از قابلمه های لعاب ها و شعله پخش بهره ببرید

2. برای گرفتن رد کردن شربت از صافی می توانید از پارچه های تمیز بهره ببرید

3. بعضی از دستورها برای عطر شربت از چند برگ نعنای تازه هم استفاده می گردد و در صورت تمایل می توانید بهره ببرید.

4. به ازای هر کیلو آلبالو باید یک و نیم تا دو کیلو شکر اضافه گردد و مقدار بیشتر آن به ذائقه شما بستگی دارد

5. اگر طعم ملس این شربت را بیشتر می پسندید، بهتر است وانیل را به آن اضافه نکنید

6. کیفیت و طعم آلبالوی خریداری شده هم در طعم شربت شما نقش مهمی دارد و سعی کنید به فراخور ذائقه خود، آلبالوی ترش یا ملس تهیه کنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت آلبالو؛ تابستان را مزه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید